Έξυπνη παραλλαγή του Ramos Gin Fizz, με έντονες ιαπωνικές επιρροές από τον Μανώλη Λυκιαρδόπουλο (Odori). Μύτη με χαρακτηριστικά αρώματα εσπεριδοειδών και διακριτικής αρμπαρόριζας. Εξαιρετικά νόστιμο κοκτέιλ, παραπέμπει στο γενικό πνεύμα της λίστας που αγαπά τα μαγειρεμένα cocktails. Πλούσιο σώμα, έντονη προσωπικότητα και μακρά επίγευση.
Υλικά
60 ml Roku τζιν
30 ml κρέμα γάλακτος με dashi
25 ml σιρόπι εσπεριδοειδών
15 ml ασπράδι αυγού
1 δόση soya sauce (πράσινη συσκευασία)
5-6 κόκκους πιπέρι Σετσουάν
Top up με Gingerbeer London Essence
Σκόνη εσπεριδοειδών και φύλλα αρμπαρόριζας για τη διακόσμηση
Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από την gingerbeer στο shaker και χτυπάμε πολύ καλά. Σερβίρουμε στο ποτήρι τύπου hurricane και γαρνίρουμε με τα φύλλα αρμπαρόριζας και την σκόνη εσπεριδοειδών.