Θέλουμε να απολαμβάνουμε τη γεύση του αυτούσια, χωρίς καμία άλλη γευστική παρέμβαση. Όμως σε άλλες χώρες που έχουν πάθος με το ψητό κρέας όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή, οι σάλτσες είναι αυτονόητη συνοδεία, από τη Γαλλία έρχεται η κλασική σος μπεαρνέζ ενώ στο Τέξας, λατρεύουν το τσίλι. Εμείς, σας προτείνουμε να διαλέξετε κάποια από τις νοστιμότατες και πολύ «ανεβαστικές» σάλτσες που σας προτείνουμε και να δώσετε στα παραδοσιακά ψητά μια ξεχωριστή γεύση και κοσμπολίτικο άρωμα.
Updated: 19/05/20
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 01/07/11