Follow us

Το ψητό κρέας και οι σάλτσες του

Στη χώρας μας, τα μόνα αρτύματα που διαλέγουμε συνήθως για το ψητό κρέας, είναι το λεμόνι και ίσως η μουστάρδα...

Το ψητό κρέας και οι σάλτσες του

Θέλουμε να απολαμβάνουμε τη γεύση του αυτούσια, χωρίς καμία άλλη γευστική παρέμβαση. Όμως σε άλλες χώρες που έχουν πάθος με το ψητό κρέας όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή, οι σάλτσες είναι αυτονόητη συνοδεία, από τη Γαλλία έρχεται η κλασική σος μπεαρνέζ ενώ στο Τέξας, λατρεύουν το τσίλι. Εμείς, σας προτείνουμε να διαλέξετε κάποια από τις νοστιμότατες και πολύ «ανεβαστικές» σάλτσες που σας προτείνουμε και να δώσετε στα παραδοσιακά ψητά μια ξεχωριστή γεύση και κοσμπολίτικο άρωμα.

Updated: 19/05/20
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 01/07/11

Επίσης...

Δοκίμασε αυτές τις 3 συνταγές με μανιτάρια

Κρασάτα, στο φούρνο με φέτα ή μέσα σε ζεστή σφολιάτα, τα μανιτάρια είναι πάντα μια καλή ιδέα, ειδικά ως εναλλακτική του κρέατος.

3 συνταγές για υπέροχες αλμυρές κρέπες

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές.

Περισσότερα από

Φαγητό

3 γευστικές ιδέες για αλμυρές τάρτες

Πιπεριές φλωρίνης, κοτόπουλο αλλά και μανιτάρια με κονιάκ είναι οι πρωταγωνιστές των τριών συνταγών που θα βρεις εντός.

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.