Με την υπόξινη γεύση του και την κρεμώδη υφή του, το ελληνικό γιαούρτι -διάσημο σε όλον τον κόσμο πλέον-, είναι μια πρώτη ύλη με άπειρες δυνατότητες στη μαγειρική. Σε μαρινάδες, σαν σάλτσα, σε σουφλέ, σε γκρατέν, αντί για μπεσαμέλ, σε σούπες, σε ζύμες. Οι συνταγές που σας προτείνουμε εδώ, φλερτάρουν με την κουζίνα της Μέσης Ανατολής και προτείνουν το γιαούρτι μαζί με λαχανικά, μπαχαρικά και κοτόπουλο σε μια μίνι συλλογή από αρωματικά, φρέσκα και νόστιμα πιάτα.
Updated: 17/05/21
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 28/03/19