Follow us

Το γιαούρτι στο προσκήνιο

Το γιαούρτι στο προσκήνιο

Με την υπόξινη γεύση του και την κρεμώδη υφή του, το ελληνικό γιαούρτι -διάσημο σε όλον τον κόσμο πλέον-, είναι μια πρώτη ύλη με άπειρες δυνατότητες στη μαγειρική. Σε μαρινάδες, σαν σάλτσα, σε σουφλέ, σε γκρατέν, αντί για μπεσαμέλ, σε σούπες, σε ζύμες. Οι συνταγές που σας προτείνουμε εδώ, φλερτάρουν με την κουζίνα της Μέσης Ανατολής και προτείνουν το γιαούρτι μαζί με λαχανικά, μπαχαρικά και κοτόπουλο σε μια μίνι συλλογή από αρωματικά, φρέσκα και νόστιμα πιάτα.

Updated: 17/05/21
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 28/03/19

Επίσης...

Δοκίμασε αυτές τις 3 συνταγές με μανιτάρια

Κρασάτα, στο φούρνο με φέτα ή μέσα σε ζεστή σφολιάτα, τα μανιτάρια είναι πάντα μια καλή ιδέα, ειδικά ως εναλλακτική του κρέατος.

3 συνταγές για υπέροχες αλμυρές κρέπες

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές.

Περισσότερα από

Φαγητό

3 γευστικές ιδέες για αλμυρές τάρτες

Πιπεριές φλωρίνης, κοτόπουλο αλλά και μανιτάρια με κονιάκ είναι οι πρωταγωνιστές των τριών συνταγών που θα βρεις εντός.

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.