Follow us

Soft ice cream! H νέα τάση

Ήμουν πιτσιρίκα την εποχή που τα soft παγωτά έκαναν την εμφάνισή τους. Μετά για χρόνια εξαφανίστηκαν.

Soft ice cream! H νέα τάση

Φέτος μου έκανε εντύπωση ότι ξαναείδα την μηχανή του soft παγωτού να εμφανίζεται σε αρκετά παγωτατζίδικα! Η χαρά μου όμως ήταν μεγάλη όταν έμαθα ότι ένα καταξιωμένο brand παγωτών, η Kayak, κυκλοφόρησε την soft εκδοχή των παγωτών του, φτιαγμένο με την αυθεντική συνταγή του παγωτού Kayak με φρέσκο γάλα και φρέσκια κρέμα γάλακτος. Βελούδινη βανίλια, πλούσια σοκολάτα, ή ανάμεικτο, σε τραγανό χωνάκι ή σε μπολ κάθε μπουκιά αφήνει στο στόμα μια δροσερή αίσθηση πληρότητας. Εάν είστε τυχεροί μπορεί να δοκιμάσετε και άλλες γεύσεις που εμφανίζονται κατά διαστήματα στις boutiques kayak. Aναζητήστε το στα καταστήματα Kayak: Κηφισιά Κυριαζή 40 & Κασσαβέτη 10 2108014329, Ν.Ερυθραία Λ.Κηφισίας 361 211-7000268, Navarino Dunes Costa Navarino 27230-91101, Μύκονος Μαλαματένιας & Εν. Δυνάμεων 2289025268 ή σε kayak points, αναζητώντας τη soft kayak μηχανή.

Επίσης...

Σοκολατένιες τρούφες: Μικρές μπουκιές απόλαυσης

Το τέλειο γλυκό για σοκολατόφιλους – φτιαγμένο με μόνο δύο βασικά υλικά.

Σοκολατόπιτα: Η αδυναμία των choco-lovers

Δείτε εντός τρεις συνταγές για την αγαπημένη και φουλ στη σοκολάτα πίτα.

Περισσότερα από

Γλυκό

Οι σπόροι chia υπόσχονται να κάνουν αφράτο το γλυκό σου

Δοκίμασε τις συνταγές που θα βρεις εντός για μπράουνις, μους και μάφιν με τους "μαγικούς" (και θρεπτικούς) σπόρους.

Τα τσιζκέικ πάνε πολύ στην άνοιξη

Δροσερά και ωραία, αυτά είναι τα τσιζκέικ που σας προτείνουμε να απολαύσετε.

Σου δίνουμε ιδέες για να πλάσεις κι εσύ κουλουράκια!

Τα θυμηθήκαμε ξανά το Πάσχα στην εορταστική τους βερσιόν όμως δεν είναι ακόμη η ώρα να φύγουν από το προσκήνιο κι αυτές οι συνταγές θα σου το αποδείξουν.

3 προτάσεις για ωραίες μαρμελάδες

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις συνταγές για νόστιμες μαρμελάδες φρούτων.

Γλυκά του Πάσχα: Αρώματα, γεύσεις και παραδόσεις που αγαπάμε

Τα πασχαλινά γλυκά γεμίζουν το σπίτι με αρώματα, ζεστασιά και γιορτινή διάθεση.

Τι γλυκά τρώμε τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Νηστίσιμα και νόστιμα, αυτά είναι τα γλυκά που μπορούμε να καταναλώσουμε λίγο πριν την κορύφωση του Πάσχα.

Φτιάχνουμε τους πιο νόστιμους χαλβάδες!

Δοκιμάστε τις τρεις συνταγές για χαλβά που θα βρείτε εντός.

Φτιάξτε το Saint Honoré με βανίλια και mascarpone του chef – pâtissier Αλέξανδρου Κόνιαρη

Δείτε εντός της συνταγή για το λαχταριστό γαλλικό γλυκό.

Η Vacherin με σμέουρα και κρέμα βανίλιας του chef – pâtissier Μανώλη Στήθου

Φτιάξτε κι εσείς το νόστιμο γλυκό, ακολουθώντας τη συνταγή εντός.

Φτιάξτε τις κρέπες με βιολογικά μύρτιλα του chef – pâtissier Σπύρου Πεδιαδιτάκη

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε κι εσείς το εύκολο και ισορροπημένο ζεστό γλυκό που έχει αρώματα καραμέλας, φρούτου και αλκοόλ.