Follow us

Οι «Lukumades» σε νέες, αλμυρές εκδοχές

Το δημοφιλές λουκουματζίδικο της Αιόλου βάζει στο μενού του τέσσερις ξεχωριστές, αλμυρές προτάσεις.

Οι «Lukumades» σε νέες, αλμυρές εκδοχές

Η νέα σεζόν στους #Lukumades της Αιόλου ξεκινά με νέο μενού δημιουργικών αλμυρών επιλογών. Με βάση την ίδια επιτυχημένη συνταγή λουκουμάδων, προσέθεσαν επιλεγμένες αλμυρές πρώτες ύλες, όπως φέτα Βυτίνας, ανθόμελο Ευβοίας, κρητική μυζήθρα ΠΟΠ και διαλεγμένες πιπεριές Φλωρίνης.

Οι «Lukumades» σε νέες, αλμυρές εκδοχές

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις νέες προτάσεις του καταλόγου είναι το κλασικό, δηλαδή λουκουμάδες με σως φέτας και μαύρο πιπέρι, το κρητικό, λουκουμάδες γεμιστοί με μυζήθρα (και προαιρετικά μέλι και σουσάμι), το γλυκόξινο, λουκουμάδες γεμιστοί με φέτα και πιπεριά Φλωρίνης (προαιρετικά με σως από πετιμέζι και καβουρδισμένο κουκουνάρι) και τέλος το πικάντικο, λουκουμάδες γεμιστοί με τυροκαυτερή (προαιρετικά με σως από πετιμέζι και καβουρδισμένο κουκουνάρι).

Lukumades, Αιόλου 21, τηλ. 210 3210880, www.lukumades.com

Επίσης...

Πάντα υπάρχει χρόνος για τηγανίτες

Εύκολες και πεντανόστιμες, οι τηγανίτες είναι το καλύτερο γλυκό για τη λιγούρα σου κι εμείς σου προτείνουμε τρεις εκδοχές τους.

Σοκολατένιες τρούφες: Μικρές μπουκιές απόλαυσης

Το τέλειο γλυκό για σοκολατόφιλους – φτιαγμένο με μόνο δύο βασικά υλικά.

Περισσότερα από

Γλυκό

Σοκολατόπιτα: Η αδυναμία των choco-lovers

Δείτε εντός τρεις συνταγές για την αγαπημένη και φουλ στη σοκολάτα πίτα.

Οι σπόροι chia υπόσχονται να κάνουν αφράτο το γλυκό σου

Δοκίμασε τις συνταγές που θα βρεις εντός για μπράουνις, μους και μάφιν με τους "μαγικούς" (και θρεπτικούς) σπόρους.

Τα τσιζκέικ πάνε πολύ στην άνοιξη

Δροσερά και ωραία, αυτά είναι τα τσιζκέικ που σας προτείνουμε να απολαύσετε.

Σου δίνουμε ιδέες για να πλάσεις κι εσύ κουλουράκια!

Τα θυμηθήκαμε ξανά το Πάσχα στην εορταστική τους βερσιόν όμως δεν είναι ακόμη η ώρα να φύγουν από το προσκήνιο κι αυτές οι συνταγές θα σου το αποδείξουν.

3 προτάσεις για ωραίες μαρμελάδες

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις συνταγές για νόστιμες μαρμελάδες φρούτων.

Γλυκά του Πάσχα: Αρώματα, γεύσεις και παραδόσεις που αγαπάμε

Τα πασχαλινά γλυκά γεμίζουν το σπίτι με αρώματα, ζεστασιά και γιορτινή διάθεση.

Τι γλυκά τρώμε τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Νηστίσιμα και νόστιμα, αυτά είναι τα γλυκά που μπορούμε να καταναλώσουμε λίγο πριν την κορύφωση του Πάσχα.

Φτιάχνουμε τους πιο νόστιμους χαλβάδες!

Δοκιμάστε τις τρεις συνταγές για χαλβά που θα βρείτε εντός.

Φτιάξτε το Saint Honoré με βανίλια και mascarpone του chef – pâtissier Αλέξανδρου Κόνιαρη

Δείτε εντός της συνταγή για το λαχταριστό γαλλικό γλυκό.

Η Vacherin με σμέουρα και κρέμα βανίλιας του chef – pâtissier Μανώλη Στήθου

Φτιάξτε κι εσείς το νόστιμο γλυκό, ακολουθώντας τη συνταγή εντός.