Ένα δροσερό ανοιξιάτικο κοκτέιλ που προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, το οποίο δοκιμάσαμε, απολαύσαμε και βάλαμε στο ρεπερτόριό μας.
Υλικά
3 μικρά scoops σορμπέ φράουλας
50 ml βότκα ή λευκό ρούμι
Φρέσκος δυόσμος ή μέντα
Τριμμένος πάγος
Εκτέλεση: Σε ένα ποτήρι martini βάζουμε το σορμπέ και λίγο τριμμένο πάγο. Προσθέτουμε τη βότκα (ή το ρούμι) και αφού ανακατέψουμε λίγο, προσθέτουμε τον δυόσμο. Καθώς λιώνει το παγωτό, ανακατεύουμε και πίνουμε
Ημ/νια δημοσίευσης: 22/05/20