Ο Τάσος Μάντος από το βραβευμένο Root 66 στα Γιάννενα υπογράφει ένα απόλυτα καλοκαιρινό cocktail που ενώνει το Αιγαίο με το Ιόνιο. Προικισμένο με μοναδική φρεσκάδα τόσο στη γεύση όσο και στα αρώματα, αποδεικνύει πόσο καλά ταιριάζουν δυο αμιγώς ελληνικά spirits, με το αναπάντεχο ταίριασμα μασίχας και κουμκουάτ.
Υλικά
30ml Dry Mastiha Λικέρ
20ml Kουμκουάτ Λικέρ
90ml Prosecco
Ένα splash σόδας
Ένα κλαράκι φρέσκο δενδρολίβανο για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από την σόδα στο shaker και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε στο ποτήρι, προσθέτουμε τη σόδα και γαρνίρουμε με το δενδρολίβανο.