Το καλοκαίρι στις διακοπές σημειώνουμε εκτός των άλλων τις μπάρες που θα επισκεφτούμε για να δοκιμάσουμε τις cocktail summer collection. Ένα από τα μπαρ που έχει καθιερωθεί για τις συνταγές του και την αυθεντικότητα της διασκέδασης είναι το Τζιτζίκι στην Αμοργό.
Για εμάς που δεν θα καταφέρουμε να πάμε, μπορούμε να φτιάξουμε μία από τις bestseller συνταγές της Μαρούλας Κυριακοπούλου που παντρεύει τη μαστίχα της Χίου, με το κίτρο της Νάξου και το φασκόμηλο της Αμοργού. Καλή απόλαυση!
Sage Saga
Υλικά
30ml μαστίχα
20ml κίτρο
25ml φασκόμηλο
25ml φρέσκο χυμό λεμόνι
2 δόσεις γκρειπφρουτ bitter
Απογεμίζουμε με σόδα
Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο shaker εκτός από την σόδα και χτυπάμε πολύ καλά για λίγα δευτερόλεπτα. Σερβίρουμε σε ποτήρι old fashioned με πάγο, απογεμίζουμε με την σόδα και γαρνίρουμε με λεβάντα και μια φέτα λεμόνι.