Υλικά
1/2 κιλό μακαρόνια
1 χούφτα φασκόμηλο
βούτυρο
πιπέρι
1/2 φλυτζάνι τσαγιού φουντούκια τριμμένα
τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε αλλά δεν τα καίμε με βούτυρο.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο και το φασκόμηλο και τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά.
Ρίχνουμε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα όπου είναι το βούτυρο και το φασκόμηλο.
Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε και ρίχνουμε μπόλικο τριμμένο τυρί, τα φουντούκια και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.