Υλικά
Υλικά (για 3-4 άτομα)
2 μεγάλα μάγουλα μοσχαριού
Αρωματικό αλάτι
Καλαμποκέλαιο, όσο να σκεπάζει τα μυαλά.
Παρασκευή
Αφήνετε τα μάγουλα του μοσχαριού σε σταθερή θερμοκρασία 75°C, μέχρι να μαλακώσουν, για 1½ - 2 περίπου ώρες.
Τα στραγγίζετε και τα ψήνετε στη σχάρα μέχρι να καραμελώσουν.
Λησμονημένη νοστιμιά, τα μοσχαρίσια μάγουλα μας γυρίζουν πίσω, σε εποχές που οι άνθρωποι δεν άφηναν κανένα κομμάτι κρέατος αναξιοποίητο.
Με περισσότερες ίσως ίνες, αλλά τόσο τρυφερά όταν μαλακώνουν στο λάδι, θα κερδίσουν την παράσταση αν μαγειρευτούν ή ψηθούν σωστά.