Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
8 γαρίδες Νο 1
1 κ.σ. τζίντζερ
1 κ.σ. κρεμμυδάκι, φρέσκο
Αλάτι, πιπέρι
2 παπάγια
100 ml χυμός πορτοκαλιού
Λάδι
Παρασκευή
Κόβουμε τις παπάγιες στη μέση.
Με ένα κουτάλι αφαιρούμε τους σπόρους.
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και με μια οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το έντερό τους.
Κατόπιν, τις μαρινάρουμε με τζίντζερ, χυμό πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι.
Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε τη σάρκα από τις παπάγιες και αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε μέσα στα φρούτα τις γαρίδες και όση μαρινάδα χρειάζεται.
Τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.