Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
800 γρ. παϊδάκια γάλακτος
1 1/2 φλιτζ. γιαούρτι
1 1/2 κ.σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. τζίντζερ, τριμμένο
2 κ.σ. πάστα τσίλι
2 κ.σ. χυμός λεμόνι
1 κ.σ. garan masala (κάρι)
Αλάτι
Παρασκευή
Κόβουμε κατά μήκος του κόκαλου τα παϊδάκια και τα αλατίζουμε.
Σε μια λεκάνη τοποθετούμε όλα τα άλλα υλικά, τα χτυπάμε με ένα σύρμα και βάζουμε μέσα τα παϊδάκια, Τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλη τη νύχτα και τα ψήνουμε στο φούρνο για 6 με 8 λεπτά.
Τα σερβίρουμε με τσάτνεϊ ντομάτας, που αγοράζουμε από σουπερμάρκετ.