
Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
12 κρόκοι αβγών
200 γρ. χουρμάδες
100 γρ. ζάχαρη
200 ml Visanto
Παρασκευή
Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε Visanto για μία ώρα.
Στη συνέχεια, χτυπάμε σε ένα βαθύ σκεύος τους κρόκους των αβγών με λίγο Visanto σε μπεν μαρί, ώστε να γίνουν ζαμπαγιόν (υφή κρέμας).
Τοποθετούμε τους κουρμάόεο σε ένα κατσαρολάκι και τους βράζουμε με το υπόλοιπο Visanto για 20 λεπτά.
Ύστερα, τους βάζουμε, στραγγισμένους, σε 4 πιάτα σούπας, από πάνω ρίχνουμε το ζαμπαγιόν, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τα περνάμε από το γκριλ (200°C) για 2-3 λεπτά.