Υλικά
800 γρ. παϊδάκια σε καρέ των 4 κομματιών το καθένα Υλικά (για 4 άτομα)
200 γρ. κους κους
Ελαιόλαδο
Λίγο μαροκινό λάδι argan (προαιρετικά)
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος δυόσμος
10 γρ. ras el hanout
10 γρ. garam masala
10 γρ. κίτρινο κάρι
100 γρ. φιστίκια Αιγίνης ψιλοσπασμένα
200 γρ. γιαούρτι
Εκτέλεση
Πανάρουμε τα παϊδάκια σε φιστίκι, garam masala και κάρι.
Κατόπιν τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο να πάρουν καλό χρώμα (αν τα θέλετε ροζ είναι έτοιμα, αλλά για να γίνουν μέτρια θέλουν 7 λεπτά πέρασμα από μέτριο φούρνο).
Ετοιμάζουμε το κους κους σύμφωνα με τις οδηγίες και στο τέλος το τσιγαρίζουμε ελαφρά σε ελαιόλαδο και argan.
Σερβίρουμε τα παϊδάκια με το κους κους και το γιαούρτι ανακατεμένο με το δυόσμο, αλατισμένο και πασπαλισμένο με το ras el hanout.