Follow us

Ομελέτα special

Ομελέτα special

Υλικά

Υλικά - Για 1 ατομική (χορταστική) ομελέτα

2 φέτες σαλάμι βουβαλίσιο, κομμένες σε κυβάκια

2 αυγά, ελευθέρας βοσκής

½ φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

2-3 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα

1 κουταλιά σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σ’ ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμυδάκι και το σχοινόπρασο για 1-2 λεπτά.

Μόλις μαραθούν, ρίχνουμε τα ντοματίνια αλατίζουμε και με μία ξύλινη κουτάλα τα φέρνουμε 2 γύρους.

Προσθέτουμε τα κυβάκια σαλαμιού και τα αφήνουμε όλα μαζί να σωταριστούν για 1 λεπτό.

Χτυπάμε καλά τα δύο αυγά για να αφρατέψουν και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί για περίπου 5 λεπτά.

Η ομελέτα σκεπασμένη θα ψηθεί ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές χωρίς να χρειαστεί να την αναποδογυρίσουμε.

Σερβίρουμε αμέσως.

Συνταγή: Δέσποινα Παπαδήμα / mind clip

Επίσης...

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Ψωµί από Αλεύρι Ολικής Άλεσης

Πώς θα φτιάξεις ψωμί από αλεύρι ολικής άλεσης.

Ρολό Κιµά µε Λαχανικά

Η συνταγή για ρολό κιμά με λαχανικά.

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Ψωµί Ζυµωτό

Η συνταγή για ζυμωτό ψωμί.

Ιτσλί µε Αρνάκι και Μοσχάρι

Πώς θα φτιάξεις ιτσλί με αρνάκι και µοσχάρι.

Πλούσια Σούπα Γιουβαρλάκια µε Λαχανικά

Η συνταγή για πλούσια σούπα γιουβαρλάκια µε λαχανικά.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Μπιφτέκια Γεµιστά στο Τηγάνι

Η συνταγή για γεμιστά μπιφτέκια στο τηγάνι.

Η πιο Εύκολη Κιµαδόπιτα µε Λαχανικά

Πώς θα φτιάξεις την πιο εύκολη κιμαδόπιτα με λαχανικά.