Υλικά
8 σφιχτοβρασμένα αβγά καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκοςΥλικά
3 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.σ. μουστάρδα τύπου Dijon
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
50 γρ. καπνιστός σολομός σε λεπτές λωρίδες
1 κ.σ. κάππαρη ψιλοκομμένη
Αλάτι, φρεσκτοτριμμένο πιπέρι
Φρέσκος άνηθος για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε τα αβγά κατά μήκος, βγάζουμε τους κρόκους και τους ρίχνουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον σολομό και τα αναμειγνύουμε πιέζοντας με πιρούνι μέχρι να λιώσουν οι κρόκοι.
Προσθέτουμε τον σολομό και ξανα –ανακατεύουμε.
Δοκιμάζουμε το αλάτι και γεμίζουμε το κοίλωμα κάθε μισού αβγού με το μείγμα.
Γαρνίρουμε με λίγα φυλλαράκια άνηθο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Α.Τ.