Υλικά
4 πικάντικα λουκάνικα Υλικά
4 φραντζολάκια ανοιγμένα στη μέση αλλά όχι χωρισμένα
¾ φλ. έτοιμη σάλτσα ντομάτα
1 κ.σ. ελιές μαύρες ή πράσινες σε φέτες
120 γρ. μοτσαρέλα για πίτσα
1 φούχτα φρέσκα φύλλα βασιλικού πλυμένα και στεγνωμένα
Εκτέλεση
Ψήνουμε ή τηγανίζουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες.
Ψήνουμε τα φραντζολάκια στο γκριλ για 3 –4 λεπτά.
Βάζουμε ένα λουκάνικο μέσα σε κάθε φρατζολάκι, ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτα με τις ελιές και το σκεπάζουμε με μοτσαρέλα.
Το βάζουμε κάτω από το γκριλ μέχρι να αρχίσει να λιώνει η μοτσαρέλα.
Στολίζουμε με τα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε αμέσως.
Α.Τ.