Υλικά
4 λουκάνικα αγριόχοιρου (ή και άλλα)Υλικά
4 φραντζολάκια
1 φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο ανανά ή ανανά κονσέρβας στραγγισμένο από το σιρόπι του
2 –3 κ.σ. κόκκινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη
½ φλ. φύλλα φρέσκου δυόσμου ή μέντας
4 κ.σ. έτοιμη σάλτσα με κάρυ
Εκτέλεση
Ψήνουμε ή τηγανίζουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Ψήνουμε τα φραντζολάκια στο γκριλ για 3 –4 λεπτά.
Βάζουμε ένα λουκάνικο μέσα σε κάθε φραντζολάκι και μοιράζουμε επάνω τον ανανά, την πιπεριά και το δυόσμο.
Τελειώνουμε με 1 κουταλιά σάλτσα με κάρυ.