Υλικά
9 αβγάYλικά
300 γρ. τσιμέτες (βρούβες)
½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Μπλαντσάρουμε (ζεματίζουμε) τις τσιμέτες σε αλατισμένο νερό, τις στραγγίζουμε πολύ καλά και τις σοτάρουμε στο τηγάνι με ελαιόλαδο.
Χτυπάμε τα αβγά, βάζουμε αλάτι, πιπέρι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τις τσιμέτες.
Μόλις είναι έτοιμα από τη μια μεριά γυρνάμε, τα αφήνουμε να ψηθούν λίγο ακόμα και σερβίρουμε αμέσως.
*Συνταγή Καρπάθου της Άντζελας Παπαβασιλείου.