Υλικά
½ κ. στάκαΥλικά
1 ποτήρι γάλα
1 κ.σ. αλεύρι
2 αβγά
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τη στάκα μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε το γάλα και το αλάτι κα ανακατεύουμε μέχρι να τα “πιεί” η στάκα, να αποκτήσει η στάκα κρεμώδη υφή και να βγάλει το βούτυρό της.
Βγάζουμε τη στάκα στην άκρη.
Στη συνέχεια, στο βούτυρο από τη στάκα τηγανίζουμε τα αβγά και έπειτα ρίχνουμε την ψημένη στάκα πάνω στα αβγά.*Η συνταγή είναι από το εστιατόριο "Λεβέντης" στην Κρήτη.