Υλικά
1 λεπτή φέτα μπρεζάολα Υλικά (για 1 πουγκί):
1 κ.γ. κουκουνάρι
2 κ.σ. ρόκα πλυμένη στεγνωμένη και χοντροκομμένη
1 κ.σ. φλούδες παρμεζάνας
1 κ.σ. κρέμα από ξύδι βαλσαμικό
2 κλωνάρια σχοινόπρασο ή 1 φύλλο πράσινο από φρέσκο κρεμμυδάκι
Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε πολύ ελαφρά το κουκουνάρι σε αντικολλητικό τηγάνι ανακατεύοντας συνέχεια για να μην αρπάξει.
Ζεματίζουμε το σχοινόπρασο ή το φρέσκο κρεμμυδάκι σε βραστό νερό για 30 δευτερόλεπτα.
Ανακατεύουμε σε μπολ τη ρόκα, το κουκουνάρι, την παρμεζάνα και την κρέμα από το βαλσαμικό ξύδι.
Βάζουμε στο τραπέζι μια φέτα μπρεζάολα και τη γέμιση επάνω.
Σχηματίζουμε ένα πουγκί και δένουμε με το σχοινόπρασο ή το φύλλο από το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Πολλαπλασιάζουμε τις αναλογίες, ανάλογα με το πόσα πουγκιά θέλουμε να φτιάξουμε.
Α.Τ.