Follow us

Σουφλέ τυριών

Σουφλέ τυριών

Υλικά

Υλικά

300 γρ. φύλλο κρούστας ψιλό

2 αυγά

125 γρ. τυρί gouda

125 γρ. τυρί edam

125 γρ. τυρί φέτα

125 γρ. τυρί κεφαλογραβιέρα

1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème

400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα

Λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη για τα φύλλα

Εκτέλεση

Αφού βουτυρώσετε το πυρέξ (διάσταση 22 x 36 εκατοστά), στρώνετε 1 φύλλο κρούστας στη βάση και στη συνέχεια προσθέτετε 2 φύλλα τσαλακωμένα.Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème και ανακατεύετε σε αυτό τα τυριά.

Προσθέτετε το μισό μίγμα τυριών στο πυρέξ, στρώνετε άλλα 2 τσαλακωμένα φύλλα, απλώνετε την υπόλοιπη γέμιση και τέλος καλύπτετε με άλλα 2 τσαλακωμένα φύλλα.Χτυπάτε το γάλα με τα 2 αυγά και περιχύνετε το παρασκεύασμα.

Ψήνετε για 1 ώρα περίπου στους 180οC.

Επίσης...

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές