Υλικά
2 φύλλα έτοιμη ζύμη για πίτσα
1 χωριάτικο λουκάνικο ψιλοκομμένο
200 γρ. κασέρι τριμμένο ή σε φέτες του τοστ
ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη το φύλλο της πίτσας, να γίνει πιο λεπτό.
Κόβουμε κύκλους στο μέγεθος του πάτου από ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι.
Απλώνουμε γέμιση από λουκάνικο και τυρί σε κάθε κυκλάκι και καλύπτουμε με άλλο ένα.
Τυλίγουμε τις άκρες και ισιώνουμε με τον πλάστη όλο μαζί το πιτάκι.
Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε το πιτάκι και με ένα πιρούνι ελέγχουμε αν ρόδισε και ψήθηκε η κάτω πλευρά.
Γυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει και η άλλη πλευρά.
Αυτά τα πιτάκια τρώγονται μόνο ζεστά.
Τip
Μπορούμε να βάλουμε σουτζούκι ή παστουρμά αντί για λουκάνικο, να προσθέσουμε λεπτές φέτες ντομάτας στη γέμιση για περισσότερη γεύση και υγρασία ή να κάνουμε την πίτα με φύλλο κρούστας ή έτοιμο χωριάτικο.