Υλικά
800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 ξερά κρεμμύδια
4 χρωματιστές πιπεριές
150 γρ. φέτα
2 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
1 κ.γλ. κύμινο
1 κ.γλ. κόλιαντρο
4-5 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
200 ml λευκό κρασί
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε το κοτόπουλο σε λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώστε το και προσθέστε την πάπρικα, τον κόλιαντρο και το κύμινο.
Αφήστε σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας τα κομμάτια του κρέατος για να μαγειρευτούν από όλες τις πλευρές.
Ύστερα από 10' ρίξτε το κρασί και αφήστε σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί.
Προσθέστε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές, αφήστε σε μέτρια φωτιά για 5', προσθέστε τη ρίγανη και τη φέτα και ανακατέψτε.
Συνοδέψτε με τηγανητές πατάτες.
Τip
Διαλέξτε κρέας από μπούτι κοτόπουλου, που είναι πιο ζουμερό.