Υλικά
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
4 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ή 1 κ.γλ. ξερό
1 σφηνάκι ούζο
3 κ.σ. πολτό ελιάς
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι και προσθέστε το ούζο, τον πολτό ελιάς, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον βασιλικό και λίγο αλάτι.
Ανακατέψτε το μείγμα και αφήστε το στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρετε.
Τip
Σερβίρεται με κριτσίνια ή ψημένες φέτες χωριάτικου ψωμιού.