Υλικά
6 μεγάλα φρέσκα παντζάρια βρασμένα
250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξίδι
4 κ.σ. τριμμένη καρυδόψιχα
αλάτι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίστε τα παντζάρια και ψιλοκόψτε τα. Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το ξίδι, το σκόρδο και λίγο αλάτι.
Προσθέστε τα παντζάρια, ανακατέψτε και σερβίρετε πασπαλίζοντας με την καρυδόψιχα.
Τip
Αφήστε τη 1 ώρα στο ψυγείο πριν τη σερβίρετε, να δέσουν οι γεύσεις.