Υλικά
1 κοτόπουλο σε παϊδάκια
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
125 ml μπίρα
250 ml ζωμό κρέατος
125 γρ. έτοιμη σάλτσα μπάρμπεκιου
2 κ.σ. κορν φλάουρ
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείψτε με ελαιόλαδο τα παϊδάκια του κοτόπουλου και αλατοπιπερώστε τα. Ψήστε τα στη σχάρα.
Για τη σάλτσα, σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, προσθέστε την μπίρα, τον ζωμό κρέατος και τη σάλτσα μπάρμπεκιου και αφήστε σε μέτρια φωτιά για 10'.
Προσθέστε το κορν φλάουρ διαλυμένο σε 2-3 κουταλιές νερό, ανακατέψτε και μόλις πήξει η σάλτσα κατεβάστε την από τη φωτιά.
Περιχύστε τα ψημένα παϊδάκια με τη σάλτσα και σερβίρετε.
Tip
Με τον ίδιο τρόπο ψήστε χοιρινά παϊδάκια ή πανσέτα.