Υλικά
250 γρ. γραβιέρα
1 φλιτζάνι αλεύρι
ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα λιαστής ντομάτας
5 λιαστές ντομάτες
10 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό
125 ml ελαιόλαδο
2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
4 κ.σ. καρυδόψιχα
Εκτέλεση
Κόψτε τη γραβιέρα σε μικρότερα κομμάτια και περάστε τα από αλεύρι, νερό, ξανά αλεύρι και νερό και τηγανίστε τα σε καυτό ελαιόλαδο.
Βγάλτε τα με τρυπητή κουτάλα σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.
Πολτοποιήστε στο μπλέντερ όλα τα υλικά για τη σάλτσα λιαστής ντομάτας.
Σερβίρετε τα κομμάτια της τηγανητής γραβιέρας με τη σάλτσα λιαστής ντομάτας.
Tip
Το ιδιαίτερο πανάρισμα που προτείνουμε έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ τραγανή κρούστα.