Υλικά
5 χρωματιστές πιπεριές
4 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού
200 γρ. ξινομυζήθρα
ελαιόλαδο
φρέσκο βασιλικό
12 φέτες μπαγκέτας
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και σοτάρετέ τις σε λίγο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν.
Αλατοπιπερώστε τις.
Ραντίστε με ελαιόλαδο τις φέτες της μπαγκέτας και ψήστε τις στους 180°C για 10'.
Αλείψτε τις με την ξινομυζήθρα, μοιράστε πάνω τους τις πιπεριές, ραντίστε με την κρέμα βαλσαμικού και γαρνίρετε με τον φρέσκο βασιλικό.
Tip
Ετοιμάστε μια δροσερή μακαρονοσαλάτα στο λεπτό με τα ίδια υλικά, παραλείποντας τις φέτες μπαγκέτας.