Υλικά
200 γρ. χαλούμι
2 χωριάτικα λουκάνικα
4 ώριμες ντομάτες
4 κ.σ. ξίδι βαλσαμικό
2 κ.σ. ζάχαρη
1 τσίλι πιπεριά
αλάτι
ελαιόλαδο
3-4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη και θυμάρι
Εκτέλεση
Κόψτε τις ντομάτες σε φέτες, αλατίστε τις, πασπαλίστε με ζάχαρη, ραντίστε με ελαιόλαδο και ψήστε στους 200°C για 25 λεπτά.
Πολτοποιήστε τις μαζί με την τσίλι πιπεριά, το βαλσαμικό ξίδι και τα φρέσκα μυρωδικά.
Κόψτε τα λουκάνικα και το χαλούμι σε φέτες και ψήστε τα σε αντικολλητικό σκεύος.
Τα σερβίρετε με τη σάλτσα ψητής ντομάτας.
Tip
Ιδανικός μεζές για μπίρα.