Υλικά
800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
100 γρ. κορν φλάουρ
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
100 ml χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 κ.σ. σόγια σος
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ποικιλία από βραστά λαχανικά για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Κόψτε τα φιλέτα του κοτόπουλου σε μικρότερα κομμάτια, αλατοπιπερώστε τα και περάστε τα από το κορν φλάουρ.
Βάλτε τα σε ένα μπολ και προσθέστε το κρεμμύδι, το τζίντζερ, λίγο ελαιόλαδο, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, τη μουστάρδα και τη σόγια σος.
Ετοιμάστε 4 φύλλα λαδόκολλας κα μοιράστε το μίγμα με το κοτόπουλο. Τυλίξτε τα πακέτα και αφήστε τα στον φούρνο στους 175°C για 35'-40'.
Σερβίρετε με βραστά λαχανικά.
Tip
Το κορν φλάουρ είναι απαραίτητο για να δέσει η σάλτσα που θα σχηματιστεί στα πακέτα.