Υλικά
800 γρ. φιλετάκια από μπούτι κοτόπουλου
8 κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες
2 ξερά κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες
150 γρ. γραβιέρα σε μικρά κομμάτια
4 κ.σ. έτοιμη σάλτσα πέστο
αλάτι, πιπέρι
φρέσκο βασιλικό για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Κόψτε τα φιλέτα του κοτόπουλου σε μικρότερα κομμάτια.
Βάλτε τα σε ένα μπολ, αλατοπιπερώστε τα και προσθέστε τη σάλτσα πέστο, τα κολοκυθάκια, τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τη γραβιέρα.
Ανακατέψτε και μοιράστε το μείγμα σε 4 φύλλα λαδόκολλας. Τυλίξτε τα πακέτα και ψήστε στους 180°C για 35'.
Γαρνίρετε με φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Τip
Προτιμήστε μια πικάντικη γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα, για να δώσετε ένταση στη γεύση του κοτόπουλου.