Υλικά
4 φέτες σολομό
4 καρότα
4 κολοκυθάκια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 χρωματιστές πιπεριές
2 ντομάτες
ελαιόλαδο
2 λεμόνια
4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
8 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
αλάτι
Εκτέλεση
Κόψτε τα καρότα και τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες, ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια και κόψτε σε λωρίδες τις πιπεριές.
Βάλτε τα λαχανικά σε ένα μπολ, αλατίστε τα και ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο.
Κόψτε 4 φύλλα αντικολλητικού χαρτιού και μοιράστε τα λαχανικά.
Βάλτε επάνω από τα λαχανικά από μία φέτα σολομού. Κόψτε σε φέτες τις ντομάτες και τα λεμόνια, αλατίστε τα και μετά βάλτε από 2 φέτες ντομάτας, 2 φέτες λεμονιού και 2 κλωναράκια θυμάρι πάνω από τον κάθε σολομό.
Πασπαλίστε με τον μαϊντανό και διπλώστε τις άκρες του χαρτού για να σχηματίσετε πακέτα.
Βάλτε τα σε ένα ταψί και ψήστε στους 180°C για 20 λεπτά.
Tip
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να μαγειρέψετε ολόκληρες τσιπούρες ή λαβράκια, αυξάνοντας τον χρόνο ψησίματος κατά 15'.