Υλικά
Υλικά για 4 έως 6 άτομα
3 κουταλιές ψημένο σησαμέλαιο
1 ½ κ.γ. σάλτσα σόγιας
1 ½ κ.γ. χυμό εσπεριδοειδών (λεμόνι, λάιμ ή πορτοκάλι)
1 κουταλάκι Wine Rice ξυδιού
1 – 1 ½ κιλό αγγούρι κομμένο σε όσο το δυνατόν λεπτότερες φέτες
2 κ.σ. ψιλοκομμένα βότανα (βασιλικός, κόλιανδρο ή και σχοινόπρασσο)
1 κ.γ. ψημένο σουσάμι
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τα τέσσερα πρώτα συστατικά σε ένα μικρό μπολ.
Στη συνέχεια ανακατέψτε τη σάλτσα με τα αγγούρια, τα βότανα και το σουσάμι και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.