Υλικά
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μερίδες
2 πορτοκάλια
2 μήλα
2 κρεμμύδια
1 μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
2 κόκκινες πιπεριές
2 κίτρινες πιπεριές
2 πορτοκαλί πιπεριές
1 ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Γιαχνίζουμε το κρέας σε λίγο λάδι. Παράλληλα ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο κρέας.
Αλέθουμε τα μήλα σε ένα μπλέντερ και τους προσθέτουμε το χυμό από τα πορτοκάλια.
Σβήνουμε το κρέας με το κρασί και προσθέτουμε το μείγμα του πορτοκαλιού με το μήλο, τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Στο μεταξύ, κόβουμε τις πιπεριές σε μπαστούνια και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα προς το τέλος.
Αφήνουμε να πάρουν μία βράση και είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με ρύζι ή με πατάτες.