Υλικά
300 γρ. κιμά κοτόπουλου
1 κρεμμύδι
1 πράσο ψιλοκομμένο
μισό ποτήρι κρασί
λίγο ελαιόλαδο
μισή κούπα ηλιέλαιο για τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
μισό πακέτο φύλλο για κανταΐφι
1 κούπα τριμμένο κίτρινο ή λευκό τυρί
Εκτέλεση
Γιαχνίζουμε στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το πράσο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μόλις μαραθούν προσθέτουμε τον κιμά.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τα υλικά να βράσουν μέχρι ο κιμάς να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και να γίνει σφιχτό χωρίς καθόλου υγρά και προσθέτουμε ρίγανη.
Απλώνουμε το φύλλο κανταΐφι, το ξύνουμε για να αφρατέψει και βάζουμε μια κουταλιά απ το μείγμα, το τυλίγουμε με το κανταΐφι από παντού και το τηγανίζουμε στο καυτό ηλιέλαιο για ένα λεπτό από κάθε πλευρά.