Υλικά
1 κοκοράκι κομμένο μερίδες
4-5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κλαδάκι δεντρολίβανο φρέσκο
1 κουταλιά γλυκού πάπρικα, και λίγο μοσχοκάρυδο
1 κουταλιά γλυκού ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
λάδι
1/2 λίτρο κρασί λευκό ή κόκκινο
Εκτέλεση
Κοκκινίζουμε λίγο το κοκοράκι στο λάδι, σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε και τα μυρωδικά και τα καρυκεύματα.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Αν τη θέλουμε πιο πυκνή, δένουμε προσθέτοντας 1 κουτ. γλυκού κορνφλάουρ διαλυμένο σε νερό, και 1 κομματάκι βούτυρο.
Σερβίρουμε με ρύζι, ζυμαρικό, πουρέ ή τηγανητές πατάτες.