Υλικά
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 κονκασέ (ή 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες)
1/3 κούπας λάδι
αλάτι
πιπέρι
λίγη ρίγανη
6-7 σπόρους γλυκάνισου
1 πακέτο μακαρονάκι κοφτό ή παρόμοιο ζυμαρικό
Εκτέλεση
Στο μεγάλο ταψίτου φούρνου βάζουμε το κοτόπουλο με όλα τα υλικά εκτός από το μακαρονάκι.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο, για περίπου 40', στους 200 βαθμούς.
Έπειτα βγάζουμε το ταψί απότον φούρνο και βάζουμε σε ένα πιάτο τα κομμάτια του κοτόπουλου
Βάζουμε στο ταψί με τη σάλτσα το μακαρονάκι και σκεπάζουμε με νερό.
Από επάνω τοποθετούμε και το κοτόπουλο και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Σε περίπου 10' με 15' ξεσκεπάζουμε και βλέπουμε αν χρειάζεται επιπλέον μαγείρεμα το μακαρονάκι ή αν χρειάζεται λίγο νερό ακόμα.
Μόλις μαγειρευτεί το μακαρονάκι σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.