Υλικά
1 φλιτζάνι κόκκινο πορτ
1 κιλό κιμά από σπάλα και σβέρκο
100 γρ. τυρί στίλτον
4 ψωμάκια μπριός
βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζεις το πορτ σε ένα μικρό κατσαρολάκι για περίπου 15 λεπτά.
Φτιάχνεις τα μπιφτέκια και τους προσθέτεις αλάτι και πιπέρι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.
Μαγείρεψέ τα στο τηγάνι για περίπου 4 λεπτά το καθένα (2' ανά πλευρά).
Πρόσθεσέ τους από πάνω ένα κομμάτι στίλτον στο καθένα και άφησέ τα ακόμη ένα λεπτό στο τηγάνι, βάζοντας παράλληλα και το πορτ.
Βάλε λίγο βούτυρο στα ψωμάκια και ζέστανέ τα στο φούρνο για όσο επιθυμείς.
Συνδύασε όλα τα υλικά και έχεις έτοιμο το απέριττο burger σου.