
Υλικά
1 κιλό κιμά από σβέρκο
4 λεπτές φέτες κίτρινου τυριού
4 μεγάλα αυγά
4 ψωμάκια μπριός
4 κ.σ. βούτυρο
ελαιόλαδο
ψιλοκομμένες πράσινες πιπεριές τσίλι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Φτιάχνεις τα μπιφτέκια, προσθέτεις αλάτι και πιπέρι και τα ψήνεις στο grill στα βαθμό που επιθυμείς.
Λίγο πριν τα βγάλεις, ακουμπάς από πάνω τους τις φέτες τυριού, μέχρι να λιώσουν.
Παράλληλα, τηγανίζεις τα αυγά με ελαιόλαδο και αφού βάλεις βούτυρο στα ψωμάκια, τα ψήνεις και αυτά.
Με αυτή τη σειρά, βάζεις πρώτα το μπιφτέκι στο κάτω ψωμάκι και στη συνέχεια το τσίλι και το αυγό.
Σκεπάζεις και απολαμβάνεις.