Υλικά
Για το πιλάφι:
ρύζι, ανάλογη ποσότητα με τις μερίδες που θέλουμε
1 κ.σ. βούτυρο
κουκουνάρι, όσο θέλουμε
δαμάσκηνα κομμένα κομματάκια
σταφίδες πλυμένες και στεγνές
κάστανα κομμένα σε μέτρια κομμάτια
Για το κοτόπουλο ρολό:
κοτόπουλο χωρίς κόκαλα, ολόκληρο
τριμμένο τυρί
φέτες μπέικον κομμένες
λίγο βούτυρο
ντομάτες κόκκινες
αλάτι
πιπέρι
κόκκινη γλυκιά πάπρικα
Εκτέλεση
Για το πιλάφι. Σοτάρουμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ σκεύος.
Κατόπιν, ρίχνουμε το ανάλογο νερό να σιγοβράσουν με σκεπασμένη κατσαρόλα για 20 λεπτά της ώρας.
Για το κοτόπουλο:βγάζουμε τα κόκαλα από το κοτόπουλο χωρίς να χαλάσουμε τις σάρκες του.
Πασπαλίζουμε με μπαχαρικά αλάτι και με άφθονοτυρί και μικρές κόκκινες ντομάτες, σοταρισμένες με μπέικον σε λίγο βούτυρο.
Τυλίγουμε όλα αυτά τα υλικά σε ένα σφιχτό ρολό και το ψήνουμε σε ένα πυρέξ.
Όταν ροδοκοκκινίσει, το κόβουμε σε φέτες και το σερβίρουμε με το πιλάφι.