Υλικά
Για τη ζύμη:
1/2 κιλό αλεύρι.
1 φακελάκι μαγιά
λίγο λάδι
Για τη γέμιση:
1/2 κιλό τυροβολιά
3 αυγά
2 κ.σ. λάδι
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
λαρδί (λίπος χοιρινό) λεπτοκομμένο
κομματάκια βούτυρο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε λίγο λάδι και το ρίχνουμε στο αλεύρι.
Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε καλά, προσθέτουμε και τη μαγιά και το αφήνουμε σκεπασμένο να φουσκώσει.
Τρίβουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε την τυροβολιά.
Προσθέτουμε τον άνηθο και τα αυγά χτυπημένα.
Παίρνουμε τη ζύμη και την ανοίγουμε με τον πλάστη σε δυο χοντρά φύλλα.
Στρώνουμε το ένα σε ένα λαδωμένο ταψί με τις άκρες του να προεξέχουν και ρίχνουμε τη γέμιση.
Επάνω στρώνουμε τα κομματάκια λαρδί και τα κομμάτια βούτυρο.
Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο και ενώνουμε τις άκρες καλά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα.