Υλικά
1 μέτριο κουνουπίδι
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι
2 αυγά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
πιπέρι
1 κουταλάκι ξερό βασιλικό
αλάτι
Εκτέλεση
Τρίβουμε στο ρεντέ το κουνουπίδι και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Αλατίζουμε, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σταθεί για είκοσι λεπτά. Μετά το στύβουμε να φύγουν τα υγρά του.
Βάζουμε το στραγγισμένο κουνουπίδι στο μπολ και του προσθέτουμετο βασιλικό, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, λίγο αλάτι, πιπέρι, το κεφαλοτύρι τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Φτιάχνουμε πιτάκια πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.