Υλικά
1 κιλό σπανάκι
150 γρ. φέτα
1 ξερό κρεμμύδι
λίγο ελαιόλαδο
1 κ.σ. κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα με βρασμένο νερό ρίχνουμε το καθαρισμένο σπανάκι για 5 λεπτά.
Κατόπιν, το βγάζουμε και το στραγγίζουμε καλά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο κι έπειτα σοτάρουμε το κρεμμύδι, βάζουμε και το σπανάκι, το αλάτι, το πιπέρι.
Τα αφήνουμε για 5 λεπτά στη φωτιά.
Ύστερα, εκτός φωτιάς, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τοποθετούμε τα υλικά σε πυρίμαχο σκεύος, τα βάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά στους 180 βαθμούς, αφού ρίξουμε τη φέτα σε κύβους, μέσα και έξω από το σπανάκι.