Υλικά
2 ντομάτες
3 πιπεριές, κομμένες σε μεγάλους κύβους
250 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
200 γρ. φέτα
700-750 γρ. περίπου κοτόπουλο μπούτι χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε μπουκιές
1 κύβο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα ταψί το κοτόπουλο και τις πιπεριές και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
Θρυμματίζουμε ένα κύβο και τον ρίχνουμε και αυτόν στο ταψί όπως και το χυμό από τις 2 ντομάτες που έχουμε τρίψει στον τρίφτη.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο σκεπασμένο με ένα αλουμινόχαρτο, για 30-40 λεπτά περίπου, στους 200 βαθμούς.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αφαιρούμε τα περιττά υγρά που ίσως υπάρχουν.
Προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε μικρά κομματάκια και το κίτρινο τυρί και ανακατεύουμε.
Ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.