Υλικά
1/2 κιλό ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες
6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
αλάτι
πιπέρι
3 κουταλιές μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Ρίχνουμε το σκόρδο και αφήνουμε για ένα λεπτό.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου έως ότου πιουν τα υγρά που έχουν κατεβάσει τα μανιτάρια
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.