Υλικά
άσπρα μανιτάρια φρέσκα, όσα θέλουμε
γαλέτα (φρυγανιά τριμμένη)
αυγά χτυπημένα (ανάλογα με τα μανιτάρια)
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα σκουπίζουμε ελαφριά με μια πετσετούλα ή χαρτί κουζίνας.
Τα πολύ μεγάλα τα κόβουμε όπως θέλουμε, φτάνει μέσα στο τηγάνι να μπορούν να μαγειρευτούν.
Μέσα στα αυγά, βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και τα χτυπάμε καλά.
Βουτάμε τα μανιτάρια στο αυγό, μετά στη γαλέτα και τα τηγανίζουμε.
Όταν τα βγάλουμε, τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.