![ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ](https://tasty.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/p/763x306/crop/both/c4/c49c7644f6664c4eb07d965e5d4fe119.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Υλικά
3-4 πατάτες βρασμένες σε αλατισμένο νερό
3-4 σκελίδες σκόρδο, όσο μας αρέσει
1 αυγό
πιπέρι ή μπούκοβο
μαϊντανό
αλεύρι ή φρυγανιά για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε τις πατάτες με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο, μαϊντανό, και το αυγό.
Πλάθουμε μπαλάκια, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.