Υλικά
1/2 κιλό μπριζόλες μοσχαρίσιες
1 κ.σ. μουστάρδα
1 λεμόνι
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες. Σε ένα μικρό μπολ, ρίχνουμε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Παίρνουμε μία-μία τις μπριζόλες και τις πασπαλίζουμε.
Ταυτόχρονα, έχουμε βάλει λάδι σε ένα πολύ μεγάλο τηγάνι να κάψει και όταν είναι έτοιμο, τις ρίχνουμε, χαμηλώνοντας την φωτιά.
Μετά από λίγο, που θα έχουν αρχίσει να παίρνουν χρώμα, παίρνουμε άλλο ένα μπολ και ρίχνουμε το στυμμένο λεμόνι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
Τα ρίχνουμε και αυτά σιγά-σιγά μέσα στο τηγάνι, πάνω από τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να ψηθούν.
Όταν πάρουν χρώμα, είναι έτοιμες.