Υλικά
2 φιλέτα κοτόπουλο
1/2 κιλό σπανάκι πλυμμένο και κομμένο με το χέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λάδι
αλάτι
φέτα
1/2 ντομάτα ώριμη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Αλείφουμε το κοτόπουλο με λάδι και ρίχνουμε λίγο αλάτι.
Το ψήνουμε σε ψηστιέρα ή τηγάνι.
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το σπανάκι και το κρεμμύδι, προσθέτουμε αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά να βράσει στα υγρά που θα βγάλει.
Σερβίρουμε και βάζουμε στο σπανάκι λαδάκι.
Μπορούμε να τρίψουμε λίγη φέτα και ντομάτα.